Mnogi mediji već su dugo fascinirani mogućnošću da vide unutrašnjost doma Ane Ivanović u Beogradu. Međutim, svi su pokušaji donedavno bili uzaludni. Graciozna sportašica svoj je osobni život vješto skrivala od znatiželjnih očiju javnosti, dijelom zbog vlastite želje za privatnošću, a dijelom zbog averzije roditelja prema senzacionalističkim medijskim pojavljivanjima. Ipak kao roditelji jedne os najpoznatijih srpskih teniserki oni su interesantni javnosti.

Dok njihova kći uživa svjetsku prepoznatljivost, Dragana i Miroslav Ivanović biraju jednostavan i povučen život. Nisu zaljubljeni u njezinu slavu; nego na to gledaju kao na nusproizvod njezina napornog rada i uspjeha i ostaju postojani u tom uvjerenju.Trenutno nije poznat razlog zašto su javnosti dopustili promatranje njihovih privatnih života. Novinarka Mira Adanja Polak ljubazno je primljena u njihov dom. No, čini se da su bili zatečeni kada je u najavi intervjua spomenuto da se on odvija u njihovoj kući, točnije kod Ane.

Na temelju jezgrovite izjave može se zaključiti da je rezidencija Ane Ivanović u Beogradu dobro osvijetljena, prostrana i ukusno uređena. U dnevnoj sobi prevladava shema boja svijetla. Središnji dio sobe sastoji se od dva trosjedna kauča u netaknutoj bijeloj nijansi, uz pravokutni stolić za kavu koji odgovara potpuno istoj nijansi. Dojam koji ostavlja Anina okolina je da je došla iz ugodnog kutka, s prozorima zaogrnutim bijelim zavjesama i bež paravanima s obje strane.

Bivša tenisačica često je izražavala zahvalnost na podršci koju su joj roditelji pružali na njezinom putu. Priznala je žrtve koje su podnijeli i rizike koje su preuzeli kako bi joj omogućili da postane osoba kakva je danas. Istovremeno je istakla da je ona, zajedno sa svojim bratom Milošem, odrasla u kući koju su karakterisali ljubav, povjerenje i poštovanje. Dom Ane Ivanović u Beogradu impozantan je i prostran prostor, dovoljno velik da primi četvero unučadi Dragane i Miroslava, koji su potomci njihovih sina i kćeri. Obitelj cijeni trenutke kada su svi zajedno, no takvi su slučajevi rijetki zbog činjenice da je bivša sportašica duže vrijeme odsutna iz Srbije.

Oglasi - Advertisement