Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca današnjice, Petar Strugar je pažnju šire javnosti privukao u filmu i seriji Montevideo Bog te video i od tada se njegove uloge u serijama, filmovima i na pozorišnim daskama samo nižu. Petar je javnosti i medijima zanimljiv i zbog svog burnog ljubavnog života. Od svih veza koje je imao najviše odjeka u javnosti je imala ona sa pjevačicom Milicom Todorović.

Petar Strugar, poznati zavodnik u glumačkoj sredini, pronašao je ljubav sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i devojkom. Mediji su objavili da se njihov odnos zbližio dok su zajedno radili na produkciji “Naša klasa”. Tek tada su produbili svoju vezu i zarobili jedno drugom srce. U početku su Petar i Nina Nešković svoju romantičnu vezu zadržali privatnom. Međutim, sada je očigledno da su u predanom i čvrstom partnerstvu, koje je naišlo na odobravanje i njihovih porodica i javnosti.

Sa dva braka i dvoje dece u prošlosti, već se priča o tome da li će devojka Petra Strugara postati njegov treći izvor sreće. Ljudi spekulišu da li će ovaj par svoju vezu podići na viši nivo i venčati se u bliskoj budućnosti.

Devojka Petra Strugara nedavno je objavila neke dirljive vesti na svom Instagram nalogu. Ispričala je da je imala čast da bude kum na vjenčanju svoje prijateljice iz djetinjstva. Uz brojne komplimente za njen zadivljujući izgled, mnogi su izrazili nadu da će se uskoro naći u ulozi mladenke. Tek će vrijeme otkriti ishod, ali nepobitno je da Nina Nešković i Petar Strugar čine idealan par. Njihova hemija je neosporna, a oni bi nesumnjivo bili prekrasan par na dan svog vjenčanja.