Rođena 1959. godine, Snežana Đurišić porijeklom je iz Gornjeg Milanovca, a s roditeljima i mlađom sestrom živjela je u Kraljevu do 1971. godine, kada su se preselili u Beograd. Tamo je nastavila školovanje i završila srednju glazbenu školu. Kada je napunila 18 godina udala se za harmonikaša Slobodana Gvozdenovića. U kasnijem intervjuu otkrila je da joj se u početku nije sviđao, iako je s njim provela 36 godina života. Njihov prvi susret bio je ispred studija, gdje joj je zviždao, što ju je jako iznerviralo.

Iste večeri zajedno su nastupali u restoranu između Šapca i Loznice, a on joj se otvoreno pokušao udvarati. Međutim, ona nije bila zainteresirana i pristala se naći s njim tek sljedeći dan kako bi ga umirila. Vidjela je da je čeka, ali se na kraju predomislila i vratila kući. Nakon prvog susreta, putevi su im se još jednom ukrstili u hotelu “Grand”. Nastupao je sa svojim orkestrom, ali joj nije priznao izostanak s njihovog prethodnog susreta. Nakon tog susreta počela je da razmišlja o njemu i njihovom eventualnom susretu u hotelu “Central” u Zemunu. Prilikom ovog susreta uručila mu je pismo koje su mu poslali njegovi prijatelji iz Kanade. Od tada, tvrdi, nikada nisu bili razdvojeni sve do njegove smrti.

Snežana Đurišić je dugi niz godina u divnim odnosima sa svojim partnerom Vanjom Milošević. Riječ je o uglednom ginekologu iz Beograda koji joj je bio nepokolebljiva podrška, osobito u najtežim trenucima. Unatoč tome što već dulje vrijeme otvoreno govore o njihovoj vezi, o Vanji se u javnosti malo zna.Mnogima je nepoznata činjenica da je Vanja Milošević u rodu s poznatom novinarkom i voditeljicom Vesnom Milanović preko njezine sestre od tete.

U šminkernici neposredno pred početak emisije Zvezde Granda Specijal, Vesna je podijelila komplimente na račun svoje voljene vještice Snežane. Nazvala ju je nevjerojatnom ljepotom, dragom prijateljicom, voljenom vješticom primamljivo opakog ponašanja i iznimnom novinarkom. U jednoj epizodi emisije voditelj Siniša Medić ispričao je kako se Vesna Milanović šminkala dok joj je Snežana Đurišić uređivala kosu. U to vrijeme Vesna je Snežani u šali rekla: “Da te nisam upoznala sa svojim bratom, ne bi bila tako sretna kao što si danas.” Snežana je uzvratila: “Slažem se sa svime što ste rekli, ali primijetila sam da se i tvoj brat smiješi. Što sad da radimo?”. Jasno je da se njih dvije dobro slažu.