Krstan je sa samo četiri mjeseca postao senzacija na društvenim mrežama profila članova svoje obitelji. Obožavatelji su oduševljeni kad vide njegove preslatke frizure i prate njegove avanture dok raste. Zarobio je srca svoje bake Cece Ražnatović, roditelja, a sada i tetke Anastasije, pa je postao prava zvijezda na njihovim profilima.

Mlađeg unuka Cece Ražnatović ponosna tetka nedavno je uslikala u jednoj od rutinskih šetnji. Javnost je bila oduševljena šarmantnim prizorom. Odjeća s motivom tigra koju je nosio najmlađi član klana Ražnatović promišljeno je odabrana jer simbolizira povezanost s djedom Željkom koji je u  preminuo. Mali Krstan i njegov djed dijele rođendan, pa je odabir odjeće još značajniji.


U mjesecu travnju rođen je sinčić koji uživa u toplom zagrljaju svojih roditelja. Ima i starijeg brata Željka i brižnu baku koja ga obasipa ljubavlju i privrženošću. Sve su oči uprte u njega jer je brzo zarobio srca mnogih putem društvenih mreža. Ovaj mali smotuljak radosti donio je neizmjernu sreću njegovoj obitelji.

Sredinom aprila Bogdana Ražnatović na svijet je donijela dječaka kojem je, u dogovoru sa suprugom Veljkom, dala ime Krstan. Nakon izlaska iz porodilišta, vesela obitelj smjestila se u vili na Dedinju. Tu planiraju privremeno boraviti, dok Bogdana ne dobije priliku za oporavak. Nakon toga namjeravaju se vratiti u Titel, gdje je Cecin sin dobio kuću u miraz od Bogdaninih roditelja. Veljko je više puta izjavio da se u Titelu osjeća puno slobodnije i mirnije nego u Beogradu te da se tamo živi opušteno i on želi da njegovi sinovi odrastaju upravo u takvom okruženju.