O Ninu Rešiću, pjevaču koji je preminuo 2007. godine, često se šuškalo da je bio u ljubavnoj vezi s kolegicama, iako je uvijek demantirao takve navode. Ipak, najznačajniji skandal tijekom njegove karijere bio je vezana uz aferu s Vesnom Zmijanac o kojoj se pričalo, a potom i burno okončanje njegove dugogodišnje veze s djevojkom. Unatoč njegovom oklijevanju da prizna optužbe, njegova dugogodišnja djevojka otkrila je cijelu njihovu vezu, kao i skandalozne događaje koji su doveli do njihovog prekida, a koji je potaknula njegova veza s pjevačicom.

Za to vrijeme Nino je bio u ljubavnoj vezi s Velom. Upravo je Vela otkrila kako je saznala za Ninovu aferu s Vesnom Zmijanac. Priča se da je s kumom bio na nastupu Dragane Mirković, a nedugo nakon toga Vela je primila anonimni telefonski poziv. Nakon što sam se s njima oprostila na vratima uz moju uobičajenu rečenicu “Nemojte vas dvoje nikuda dangubiti”, nekoliko sati kasnije dobila sam  telefonski poziv: “Vaš suprug je trenutno u hotelu s Vesnom Zmijanac i kumom.” Odmah sam sjela u auto i odvezla se na lokaciju.Dok sam prilazila stolu, zaštitar mi je ispriječio put, a Nino je iskoristio priliku da se sakrije iza kante za smeće. Unatoč tome, njegova jakna i čaša viskija ostali su visjeti na stolici. Ne obazirući se na Vesnu Zmijanac, koja je pušila i kritički me gledala, upitala sam kuma: “Zašto nisi na koncertu Dragane Mirković? Gdje mi je muž?” Kum me odbio priznati, što me navelo da ih sve gađam stolom. Zbog toga sam  silom udaljena.

Nino je nakon razlaza tvrdio da njegova afera sa Vesnom nije bila razlog što je osmogodišnja veza s Velom došla kraju. Ipak, tek nakon njegove smrti otkrila se prava priroda njegovog odnosa sa pjevačicom, o čemu svjedoče dnevnici koje je vodio. Vesna i Nino često su posjećivali hotel “Park” i često se družili. Pjevač je doživio značajna emotivna previranja jer je njihovu vezu želio održati u tajnosti i izbjeći javna pojavljivanja. Njegova ljubav prema Vesni bila je duboka i gledao ju je s najvećim poštovanjem. Donio je tešku odluku prekinuti prethodnu vezu kako bi bio s njom.

Nakon što je čula da su u vezi, jedne noći im je u sobu upala djevojka i izazvala kaos napavši i njega i Vesnu, pričinivši znatnu materijalnu štetu. Nino je u svom dnevniku opširno pisao o ovom događaju, ali i o boli koju je proživio zbog Vesninog postupka. U to vrijeme Vesna je paralelno bila u vezi s Ninom i Miloradom Vučelićem, direktorom TV Beograd, kako je rekao Nermin Ademović, pjevačičin menadžer. Vesna je inače bila poznata po svom burnom ljubavnom životu.