Mnogi vole vidjeti uspješne parove, naročito kada su to slavne ličnosti. Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić, renomirani pop duo, već više od tri desetljeća slove za jedan od najskladnijih parova u svijetu pop glazbe. Putevi su im se prvi put susreli tijekom zajedničkih koncertnih turneja sredinom 1980-ih. Nakon jednogodišnjih zaruka, ipak su se 1989. odlučili rastati.

Kako je Aca porijeklom iz Gornjeg Milanovca, par je odlučio da će svadbeno veselje koje su očekivali održati upravo u tom gradu. Ono što je malo poznato jeste da je kuma Biljane Jevtić poznata televizijska voditeljka. Pjevač je odlučio da mu na ceremoniji vjenčanja svjedok bude prijatelj iz djetinjstva. S druge strane, Bilja se za svoj izbor odlučila za Suzanu Mančić, jer su bile povezane i blisko surađivale. Tijekom niza godina svoje su vrijeme posvetili opsežnim turnejama i putovanjima po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, ali i raznim zemljama diljem svijeta. Tijekom tih nastojanja iskovano je trajno prijateljstvo, koje traje nekoliko desetljeća.

Njihov odnos ostao je nepromijenjen čak i danas. Kumovi, osim što ispunjavaju svoje brojne obveze, održavaju lijepo prijateljstvo i kumstvo. Redovito se sastaju i druže, što pokazuju i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Prilikom proslave tridesete godišnjice braka prije tri godine, kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića uputila je srdačnu čestitku paru. “Moji dragi kumovi Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić proslavili su 30 godina braka. Nevjerojatno sam ponosna što sam im kuma i zahvalna na našem trajnom prijateljstvu. Želim vam sve najbolje”, napisala je Suzana uz sliku sa godišnjice Proslava.

Vrijedi spomenuti da je Acino i Biljino vjenčanje poslužilo kao okupljanje brojnih kolega iz showa. Ono što ga čini posebno intrigantnim je činjenica da im je jednu pjesmu izvela Ceca Ražnatović, tada poznata kao Veličković. Važno je napomenuti da se to dogodilo tijekom ranih faza njezine karijere. Bilja se prisjetila susreta sa Cecom, šesnaestogodišnjakinjom, koju su upoznale dok je bila mnogo mlađa. Već tada se vidjelo da Ceca ima jaku strast prema pjevanju. Prepoznajući Biljinu glazbu, ona je obavezno dolazila kad god bi Bilja dolazila kod njihove majke u Niš. Ceca je čak nastupala i na Biljinom vjenčanju, a provodile su dosta vremena zajedno, obilazeći zabave i proslavljajući dječje rođendane.