Na estradi se vrlo često desi da se neka prijateljstva naglo prekinu kao što je slučaj sa ove dvije pjevačice. Ana i Andreana bile su dugogodišnje prijateljice, no prijateljstvu je došao kraj nakon jednog incidenta. Ana Sević imala je namjeru pomoći Andreani Čekić osvijestivši je o svojoj toksičnoj vezi. Ana je brzo shvatila toksičnost veze, ali Andreana još nije bila spremna učiniti isto. Iako je Ana imala najbolje namjere, njihovo prijateljstvo je prekinuto zbog ove nesuglasice. Ona se sa Anom ipak pozdravila  na svadbi Darka Lazića, ali sada ima potrebu da iskaže svoje emocije i zatraži oprost.

Darkov značaj u ovoj situaciji ne može se podcijeniti, jer on održava snažnu vezu sa svojom bivšom suprugom Anom i posvećen je njegovanju bliskog odnosa između nje i njihove zajedničke prijateljice, Andreane. Svim se srcem predaje zadaći njihova pomirenja.

Prema pouzdanom izvoru, šteta je što dvije vrlo pristojne osobe ne razgovaraju zbog nesporazuma. Andreana je Anin postupak doživjela kao nametljivost i pokušaj sabotiranja njezine veze s partnerom, dok je Anu povrijedilo što njezino kumče ima takvo mišljenje. Međutim, optimističan sam da bi, kada bi imali priliku komunicirati i raščistiti zrak, mogli popraviti svoj odnos. Darko je svjestan njihove obostrane želje za pomirenjem i planira omogućiti njihov razgovor, navodi spomenuti izvor.

Nakon Darkovog vjenčanja, Andreana je preuzela odgovornost za narušavanje svoje veze s Anom. Naš rastanak je bio na svadbi. Od tada su naši životi krenuli različitim putevima i nismo ostali u kontaktu. Tijekom tog vremena bila sam u burnoj vezi. Nakon što je završio, moja prijateljica mi je ponudila pomoć da nastavim dalje. Međutim, na kraju sam se vratila bivšem i to je izazvalo razdor među nama. Osjećala se omalovaženo, a ja sam bila frustrirana njezinim miješanjem. Zbog toga je naš odnos ostao napet. Andreana je priznala: “Moram priznati da sam bila neispravna u svojim postupcima. Postalo je očito da je neprimjereno uplitati se u tuđu nezdravu vezu. Sigurno je da je iz tog iskustva stekla mudrost. U tom trenutku bila sam spremna da se distanciram od svih uključenih.