U Jugoslaviji su je smatrali jednom od najljepših djevojaka a postala je popularna nakon što je ovdila izvlačenje brojeva na lotu. Prvi brak Suzane Mančić možda nije nalikovao bajci, ali rezultirao je rođenjem njezinih dviju izvrsnih kćeri, Teodore i Natalije Kunić, na koje je voditeljica neizmjerno ponosna. Starija kći Teodora svojedobno je zaprepastila poznatog televizijskog lica udavši se, a da o tome nije obavijestila majku.

Na ceremoniji tipičnoj za Las Vegas, Teodora se iznenada udala za svog partnera, dvadeset godina starijeg milijunaša. Ovaj je grad poznat po brzim i lakim vjenčanjima, koja vole parovi koji vole minimalnu pažnju. Tada je Suzana, Teodorina majka, izrazila nezadovoljstvo kćerkinom odlukom da se uda na brzinu i bez obavijesti. Suzana je teško prihvatila da je izostala s vjenčanja. Ono što ju je još više rastužilo je činjenica da nije znala za Teodorine planove da se uda. Prema pouzdanom insajderu, doznaje se da se par spontano odlučio vjenčati u Americi, a planira se velika ceremonija u Beogradu.

Zajednica je, slično kao i ceremonija u Las Vegasu, bila kratkotrajna. Najstarija kći Suzane Mančić ekspresno je raskinula brak navodeći kao razlog nepomirljive razlike u temperamentu i sukobe. Teodora potvrđuje da je Suzana podržala ovaj izbor.

Moja je majka izrazila svoju radost kad je čula moju odluku da tražim razvod, uvjeravajući me da nema razloga za brigu. Od samog početka moje veze s Francom, gorljivo je isticala da on nije pravi muškarac za mene. Često je slučaj da naši roditelji imaju jasniju perspektivu od nas. No, unatoč suzdržanosti, prema njemu se odnosila s poštovanjem, kako je Teodora rekla u intervjuu za časopis Gloria.