Prije tri godine neumoljivoj bolesti tragično je podlegao pjevač Marinko Rokvić. Ipak, iza njega ostala su tri nasljednika, Dario, Marko i Nikola. Nikola i Marko, rođeni u njegovom braku sa Slavicom, odlučili su nastaviti očevim putem, dok se izvanbračni sin Marinka Rokvića odlučio za drugu karijeru.

Marinkova predanost obitelji osigurala je da njegovi sinovi ostanu ujedinjeni, čak i dan danas, unatoč geografskoj udaljenosti koja ih dijeli, a Dario živi u domu svog djetinjstva u Kanadi.

Marinkov najstariji sin Dario nastao je kao rezultat jedne avanture koju je pjevač doživio 1980. godine. Marinkov put se ukrstio sa Slavičinim 1984. godine, što je dovelo do vjenčanja i rođenja sina Nikole, a samo dvije godine kasnije još jednog sina Marka.

“Mama me obavijestila da ćemo se sresti s ocem. Preplavio me osjećaj uzbuđenja, stvarajući ugodan osjećaj. Nakon našeg susreta, srdačno me zagrlio i poljubio me.”

Unatoč različitom odrastanju, Nikola, Marko i Dario održavaju nevjerojatno jaku vezu i posjećuju jedni druge kad god je to moguće.

“Zasluge za dinamiku i povezanost nas trojice velikim dijelom mogu se pripisati Slavici, koja je odigrala značajnu ulogu u njegovanju snažne veze. Tokom ljetnih praznika imao sam privilegiju pridružiti im se na njihovim putovanjima.. Valja priznati da me ne bi bilo ko prigrlio na isti način.”