Zanimanje javnosti za obitelj Mitrović koju čine Željko i nejgova supruga Milica koji su jedni od najbogatijih ljudi u Srbiji, i njihova djeca, često se proteže i na njihove međusobne odnose. Mediji često objavljuju članke o obiteljskoj dinamici, o tome kako komuniciraju, provode vrijeme zajedno te kako se Milica i Željko odnose prema dragim osobama svojih kćeri, Kristine i Andree.

Kako se navodi, zetovi Milice i Željka Mitrovića naišli su na naklonost svojih supružnika, a ta je tvrdnja nedavno potvrđena putem društvenih mreža. Iz najnovije objave na “Instagramu” doznaje se da Andrea, izabranica nasljednice obitelji Mitrović, pristaje svojim roditeljima, a posebno majci Milici. Milica je izrazila ljubav prema mladom Šonu Parnetu, ponašajući se prema njemu kao prema rođenom sinu.

Zet Milice i Željka Mitrovića stekao je i poštovanje i naklonost para. Njegova ljubav i nježna briga za njihovu voljenu kćer zaslužili su mu njihovo divljenje i poštovanje, dok je drži kao dragocjenu vodu u svojim rukama. Redovni je posjetitelj Miličinog profila iz određenog razloga. Nedavno je Milica sa svojim pratiteljima podijelila trenutak koji svjedoči o njihovoj čvrstoj vezi i istinskoj majčinskoj ljubavi, budući da je mlada doktorica sada postala dio njihove obitelji.

Gospođa Mitrović je u opisu zajedničke fotografije izrazila želju za sigurnim putovanjem dok je pratila svoju kćer i njenog partnera na put na udaljenu i egzotičnu lokaciju.Nedvojbeno je željno iščekivala potvrdu o njihovom sigurnom dolasku na odredište. Nadalje, veseli se povratku zaljubljenog para koji će nastaviti jačati svoju vezu i podići njihov odnos na nove visine. Da li će se uskoro začuti i svadbena zvona ostaje nam da vidimo.