Romantična veza Milice Todorović sa šarmantnim Lazarom Granićem pala je u drugi plan samo mjesec dana kasnije, kada je prevarena. Pjevačicino iskustvo istinske sreće u romantičnoj ljubavi nažalost je pokvareno time što je postala žrtva internetske prevare.

U svojoj priči na Instagramu posebno je spomenula da njezinu sliku nezakonito koriste određene marke proizvoda za mršavljenje.

Milica Todorović u svojoj je priči izrazila svoju frustraciju raznim tvrtkama koje koriste njezin imidž za promoviranje proizvoda za mršavljenje, usprkos njezinom nedostatku znanja o konkretnim proizvodima koji se reklamiraju i njihovoj učinkovitosti.


Pjevačica je izrazila svoje razočarenje izjavom: “Nakon što sam vam dala mjesec dana da ispravite situaciju, nemam drugog izbora nego pokrenuti pravni postupak. Obeshrabrujuće je primati bezbrojne upite od pojedinaca u vezi s vašim lažnim tvrdnjama o ‘proizvodu za smanjenje težine.’ ‘ Vaši postupci su zaista sramotni.

Dugo je Milica Todorović identitet svog dečka skrivala u tajnosti, a obožavatelje je zanimalo ko joj je zarobio srce nakon razlaza s glumcem Petrom Strugarom.

Pjevačica, koja sada ponovno doživljava ljubav, novog dečka javno je otkrila tokom pojavljivanja na rođendanskoj proslavi Danijele Karić.