Dragana Mirković obilježila je i drugu večer svoje 40-godišnje karijere izvanrednim koncertima u Areni.Neposredno prije početka Draganinog zanosnog nastupa, stigli su njeni roditelji i zagonetna sestra Dušica, a o njoj se još mnogo toga moglo otkriti.

Nesumnjivo, Dušica i Dragana imaju suprotne karakteristike, ali nemoguće je zanemariti činjenicu da obje imaju izuzetno zadivljujući fizički izgled.

Naša proslavljena folk zvijezda dala je do znanja da će se koncert nastaviti i drugu večer dok svi ne budu iscrpljeni i ne mogu više stajati.

Nitko drugi nije uspio postići ono što je uspjela Dragani Mirković – proslaviti četiri desetljeća veličanstvene karijere na turneji, a istovremeno koristiti svoju platformu da pomogne onima kojima je potrebna i inspirira druge da se ugledaju na nju.

Drugom koncertu Dragane Mirković prisustvovali su i njeni roditelji. Dvojac je ušao u pratnji Draganine sestre Dušice. Ovaj trenutak imao je veliki značaj, jer je Dragana nastupila pred nekim tko je imao ogromnu važnost u njenom životu.