Neki se horoskopski znakovi obično povezuju s najzahtjevnijim kada je u pitanju ophođenje sa svekrvama. Danas vam predstavljamo tri najgora po mišljenju mnogih poznatih astrologa:

Škorpija

Sa sklonošću i smirenosti, ona će nastojati uprljati vaš dan jadom, bez obzira na odsustvo štete s vaše strane. Njihova želja za dominacijom čini im izniman izazov prihvatiti da njihov sin sada posvećuje svoje vrijeme nekom drugom. Spremni su smišljati spletke, služiti se prijevarama, a sve u svrhu izazivanja pustoši u vašem životu. Osobe rođene u ovom astrološkom znaku trebale bi biti oprezne.

Rak

Majka Rak može izgledati nježna na površini, ali ispod te fasade krije se najstrašnija svekrva u carstvu horoskopa. Ne podcjenjujte je, jer je ne treba shvaćati olako. Ako se usudite umiješati se u njezina sina, ona se neće zaustaviti ni pred čim kako bi osigurala njegov mir. A ako odbijete poslušati, bit ćete prisiljeni pridržavati se njezinih propisa. Jedini način da joj se ugodi je kroz laskanje i dojam da se pridržava njezinih direktiva. Nakon što steknete njezino povjerenje, više nikada nećete naići na poteškoće.

Riba

Svekrve koje su rođene u ovom astrološkom znaku imaju snažnu emotivnu vezu sa svojim sinovima i očekivat će da ćete se brinuti za njega na isti način kao i ona. Ako primijeti da njezino voljeno dijete ne dobiva dovoljno pažnje, mogla bi vam pokušati učiniti neugodnim dan. Glavni cilj je osigurati da sve bude estetski lijepo i u savršenom skladu. Osim toga, ključno je da njezin sin ima sve što mu je potrebno, bez ikakvih nedostataka. Pojavi li se bilo kakav animozitet prema njoj, posljedice takvih osjećaja osjetit će se prije nego što se očekivalo.