Marijana Mićić i Miloš Marjanović početkom prosinca prošle godine dobili su svoje prvo dijete. Voditeljica je porod tajila te je na svijet donijela kćerkicu kojoj je par dao ime Ana. Prema običaju, njezin muž je bio slavio sa svojim prijateljima do jutra. Nije izostalo ni tradicionalno cijepanje košulje što je svima bilo simpatično.

Par je vijest o prinovi uspio tajiti, a u trenutku kada je ona objavljena, nekoliko dana trajala je salva čestitki obožavatelja. Marijana je trudnoću tajila do petog mjeseca, povjeravajući se samo najbližima. Tijekom drugog tromjesečja udebljala se ukupno 17 kilograma.

Prvih pet mjeseci trudnoće nastavila sam raditi i čak snimila seriju. Dugo sam svoju trudnoću skrivala od svih. Ukupno sam se u tom razdoblju udebljala 17 kilograma. No, sada imam samo dva kilograma viška u odnosu na težinu prije trudnoće, koje sam relativno brzo uspjela sama skinuti. Osjećala sam noćno znojenje i često sam se budila da pijem vodu. Čini se da se težina sama od sebe otopila.

Mićić je, govoreći o svom postporođajnom iskustvu, izjavila da nije sigurna što je uzrok njenog naglog gubitka kilograma. Prema riječima patronažne sestre koja ju je liječila, gubitak težine pripisan je dojenju. U samo dva tjedna nakon rođenja djeteta izgubila je nevjerojatnih 14 kilograma. Nakon desetog dana svakodnevnih posjeta medicinske sestre, Mićiću su se obratili s pitanjem o gubitku kilograma. U početku uplašena, pitala je zašto joj se to desilo, na što je medicinska sestra jednostavno upitala koliko je smršavila. Marijana i njezin partner nedavno su proslavili osmu godišnjicu, a veza  koja je počela slučajno,  evoluirala je u dugotrajnu priču o ljubavi.