Rada Vasić, bivša sudionica realityja i majka blizanaca Mike i Gibe, koji su nedavno doživjeli promjenu spola, unatoč teškoj bolesti hrabro je podijelila svoju priču iz bolnice.

Ona je prije nekoliko mjeseci otkrila da se borila s rakom dojke i da je nakon toga bila operisana. Unatoč potpunom povlačenju iz javnosti, prije samo dva mjeseca iznenađujuće se pojavila kako bi otkrila nesretnu vijest da joj se stanje pogoršalo jer se rak ponovno pojavio.

Nakon početka kemoterapije kosa joj je počela potpuno opadati. U želji da podijeli svoju trenutnu situaciju, okrenula se na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj nosi periku dok leži u bolničkom krevetu.

Dok je podvrgnuta kemoterapiji i priključena na infuziju, Rada uspijeva zadržati pozitivan i nasmijan izgled, čak odvoji vrijeme da se posebnim osobama obrati srdačnom porukom.

U opisu objave Rada Vasić, koja se suočava sa teškom bolešću, izrazila je duboku zahvalnost saosjećajnim i brižnim medicinskim sestrama na prokupačkoj Onkologiji na izuzetnoj predusretljivosti i ljubaznosti.