Od svog prvog debija, pop diva Jelena Karleuša prozvana je modnom ikonom, proširujući svoj utjecaj izvan područja mode i glazbe.

Njezin talent i utjecaj u svijetu mode prepoznali su i renomirani modni znalci te su je posebno pozvali kao uvaženu gošću pariškog tjedna mode. Tamo je krasila modnu pistu kao model uz međunarodno priznate supermodele i holivudske zvijezde, plijenivši pažnju najvećih ikona showbiznisa današnjice koje su sjedile u prvim redovima.

Proslavljena srpska zvijezda prije samo nekoliko mjeseci dobila je jedinstven poziv od dizajnera cijenjenog modnog brenda Vetements.

Ovaj je brend posljednjih godina stekao ogromnu popularnost i postao neizostavan dio ormara utjecajnih ikona stila poput Rihanne, Kanyea Westa, Sama Smitha, a čak je odigrao i ključnu ulogu u kreiranju kostima za kultnu pop kraljicu Madonnu tijekom njezinog najvećeg razdoblja. nedavna turneja.

Guram Gvasalia, jedan od braće uključenih u brend Balenciaga, ponovno je uveo brend Vetements u modni svijet kroz zapanjujuću modnu reviju. Na događaju su nastupile poznate ličnosti poput Jelene Karleuše, manekenke Georgine Rodriguez (supruge proslavljenog nogometaša Ronalda), glumice Marcie Cross, kao i poznatih supermodela među kojima su Natalie Vodianova, Vini Harlow, Valentina Ferrer i brojni drugi.

U pariškom paviljonu Cambon, prvi red bio je isključivo namijenjen poznatim osobama iz područja mode, glazbe i filma. Među cijenjene ambasadore brenda Vetements ubrajaju se zvijezde poput Madonne, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner i drugih svjetski priznatih pojedinaca. Ovoj slavnoj grupi pridružila se i naša Jelena Karleuša.