Seka Sablić u 81. godini života nastavlja ljetovati u gradu Rose u Crnoj Gori, gdje ima kuću. Unatoč poodmakloj dobi, i dalje je aktivna i predana svojoj profesiji te vodi živahan svakodnevni život. Kroz svoju bogatu i slavnu karijeru, poznata glumica je utjelovila brojne nezaboravne likove. Iako je otvoreno komunicirala s medijima, vješto je čuvala svoj osobni život, osiguravajući njegovu najveću privatnost.

U 34. godini na svijet je donijela sina Stefana, a kasnije je postala ponosna baka Leonu i Dini. Međutim, odlučila je zadržati identitet Stefanova oca u tajnosti, odbivši se pozabaviti glasinama u tabloidima koji su sugerirali da je njezin sin rođen izvan braka s kolegom. Slavno majčino prezime nosi Stefan Sablić, poznati kazališni redatelj i pijanist. Tijekom intervjua za Story Seka je iskreno priznala da je, kad se osvrne na svoje mlade godine, često doživljavaju ili zavodnicom ili zanosnom fatalkom.

Igrala sam i zavodljivu zavodnicu i tajanstvenu siročicu, ovisno o tome koga pitate. Nema postavljenih smjernica niti očekivanja. Kad biste se raspitali o ženskom najmoćnijem adutu u igri osvajanja, rekao bih da ljepota ima značajan utjecaj. Posjedovati ga je ogromna prednost, jer stvari može učiniti glatkijim i lakšim. Međutim, to također nosi inherentne rizike i potencijalne zamke. Spomenula je da nije sigurna u svoju sklonost romantici. Izrazila je svoju znatiželju o razlikama između dragih i nevoljenih aspekata prirode. Što se tiče emotivnog puta Seke Sablić, neosporno je da je tijekom mladosti bila u ljubavnoj vezi s kolegom s posla Božidarom Stošićem. Iako njihova ljubav nije potrajala, ona je o njemu stalno govorila pažljivo birajući riječi.

Dugo je bio značajna osoba u mom životu, i kao glumac i kao osoba. Na produkciji “Filumena Maturana” surađivali smo niz godina. Za mene je bio šok kada sam 2018. godine saznala za njegovu bolest, a još potresnije kada je do mene stigla vijest o smrti Božidara Bole Stošića. Mlađe generacije prvenstveno ga pamte po ulozi u televizijskoj seriji “Porodično blago”, a svojedobno je otkrio razlog svog nedolaska u Pavićevoj seriji “Bolji život”. Nisam prisustvovao događaju jer je u početku bio predviđen izravni razgovor s Miodragom Petrovićem Čkaljom. Nažalost, on je napravio popis od osam glumaca s kojima nije želio surađivati, a na tom popisu našlo se i moje ime. Bojao sam se prisustvovati snimanju, bojao sam se da će me otpustiti. Bio sam svjestan da me ovakva situacija čeka.