Kažu da ljubav godine ne broji, a to potvrđuje današnja priča. Upoznajte Šabana Mujića (85) i njegovu suprugu Asmiru (47), izuzetan par iz Bosne koji dokazuje da ljubav prevazilazi dobne granice. Unatoč značajnoj razlici u godinama od 38 godina, svoj brak prihvaćaju svim srcem i svu svoju djecu iz ranijih veza njeguju kao jednu složnu obitelj. Iako njihovo zajedničko vrijeme traje tek dvije i pol godine, njihova veza seže više od dva desetljeća, a sada im je sudbina na neobičan način ispreplela puteve.

Nakon 27 godina provedenih u Njemačkoj, ovaj Bosanac prošlosti zgrnuo je bogatstvo prije nego što se vratio u domovinu. Tu se posvetio pradjedovskom zanimanju uzgoju ovaca na posjedima naslijeđenim od oca i djeda. U prvom braku s pokojnom suprugom, koja je tragično preminula u srpnju 2014. godine, dobio je tri sina i kćer. Ponosan je na činjenicu da je mogao prehranjivati ​​cijelu svoju obitelj.

Susreo sam ženu koja ima 47 godina i izražavam joj duboku zahvalnost na tome. Velika mi je utjeha znati da će biti nekoga tko će se brinuti za mene kad se povučem navečer. Naš odnos je harmoničan, a razlika u našim godinama nije nešto što uočavamo. I dalje se ponašam mladenački, veselo primjećuje Šaban. Dugi niz godina Asmira mu je vjerno služila kao domaćica. Tijekom tog vremena često je izražavala žalbe zbog značajnih izazova s ​​kojima se suočavala u svom prethodnom braku.

Šaban priča kako mu se Asmira pridružila na poslu kada se prije skoro 20 godina preselio ovdje nakon odlaska u mirovinu. Tijekom tog vremena našla se u teškoj situaciji, kao samohrana majka koja je podizala troje male djece bez ikakve podrške svog partnera. Sasvim je sama preuzela teret odgovornosti, odlučna da svojoj djeci omogući primjeren odgoj. Šaban s ponosom potvrđuje da je dosljedno nudio pomoć Asmiri na ovom putu.

Shrvana situacijom, došla je do svoje točke sloma i pronašla utjehu u suzama jednog kobnog dana. Jednog dana stigla je na ovo mjesto preplavljena emocijama i povjerila mi se o svojoj nepodnošljivoj situaciji sa suprugom. Izrazila je želju da se uda za mene i pobjegne iz svojih trenutnih okolnosti. Trenutno smo u privrženoj vezi dvanaest mjeseci i željno iščekujemo dolazak našeg djeteta u travnju, jer ona nosi moje potomke. Osim toga, svim sam srcem zagrlio njezinu djecu i pobrinuo se za njihove potrebe. Imam duboku naklonost prema djetetu njezine kćeri i osigurat ću da dobiju istu ljubav i brigu kao moja vlastita djeca.