Jezive i užasne novosti vezane uz tragičnu smrt mladog bračnog para i njihove djece u Novom Sadu obišle su region. Neslužbena izvješća govore da su egipatski simboli otkriveni na zidovima njihovog stana.

Policajci sumnjaju na L.P.S. i M.P.S. da su povezani sa sektom bili su potaknuti neotkrivenim informacijama. Kako bi potvrdili te tvrdnje, Tužiteljstvo trenutno surađuje s policijom u istrazi.

U Novom Sadu se dogodio šokantan incident M.P.S. (23) i L.P.S. (25) uzburkala je cijelu Srbiju. Par je tragično iskočio iz zgrade.

Nakon ovog stravičnog događaja otkrivena su beživotna tijela njihovo dvoje male djece u dobi od 1 i 3 godine. Sumnja se da su ubili svoju djecu. Samoubojstvo mladog bračnog para koji je tragično skočio sa zgrade u Novom Sadu šokiralo je njihove susjede.

Osim toga, nedjela za koja se sumnjiče da su počinili nad svojom djecom, čija su beživotna tijela otkrivena u njihovom stanu u Petrovaradinu, samo su dodatno užasnuli situaciju. Pojava tako velike tragedije bila je potpuno nepredviđena, kako su pronicljivo primijetili.

Oglasi - Advertisement