Točno 23 godine džip Željka Ražnatovića Arkana ostao je stacioniran ispred kuće na Autokomandi, u kojoj živi njegova udovica Svetlana Ražnatović s djecom, sestrom Lidijom Ocokoljić i porodicom.

Zbog ostavinske rasprave koja je u toku, blindirano vozilo ostaje neprodavo cijelo vrijeme. Ovo vozilo, koje je koristio bivši poduzetnik i zapovjednik paravojnih postrojbi, odigralo je ključnu ulogu u prijevozu slavne balkanske glazbene ikone.

1995. bio je odgovoran za njenu pratnju iz porodične kuće u Žitorađi u Beograd na dan vjenčanja. Prema riječima osobe od povjerenja, ovo vozilo na četiri kotača zauzima posebno mjesto u srcu vlasnika kao omiljeni način prijevoza.

Sudbina bogatstva Željka Ražnatovića Arkana do danas je zbunjujuća enigma, bez jasnog odgovora gdje je završilo. Nakon njegove smrti, objavljena je oporuka, sastavljena u prisustvu dvojice bliskih prijatelja, kojom su nekretnine dodijeljene njegovoj djeci iz četiri različita braka.

Pokrenuta je ostavinska rasprava, ali proces do danas nije riješen. Osim osobnih stvari, ostavinski postupak obuhvaća i poslove ugledne građevinske tvrtke, kako su mediji ranije pisali.

Tokom ročišta 2018. Ceca je potvrdila da je imovina iz ostavinske rasprave još u toku. “Ostavinska rasprava koja je u toku ne pokazuje znakove završetka, čak ni nakon više od 12 godina”, izjavila je pjevačica tad.

Oglasi - Advertisement