Dugotrajna brakorazvodna parnica između Harisa i Meline Džinović proizašla je iz nemogućnosti da postignu dogovor ko podjele imovine. Iako su već pokrenuli brakorazvodnu parnicu, još se moraju dogovoriti oko raspodjele svojih stvari.

Otkako su odlučili da raskinu brak, Melina živi u hotelu u centru Beograda, dok se Haris smjestio u vili na Senjaku. Prema riječima bliskog prijatelja, pjevaču se obratio potencijalni kupac koji mu je spreman ponuditi pozamašnu svotu od 3.000.000 eura u zamjenu za prodaju njegove kuće.

Unatoč njegovom afinitetu prema konceptu, Melina se odlučno protivi tom pojmu. Tvrdi da vrijednost vile nadilazi svaku potencijalnu korist od prodaje, a kao razlog navodi činjenicu da trenutno u njoj žive njegov sin Kan i kći Dina.

Po njenom mišljenju, jedino je prikladno da se kuća prenese na sljedeću generaciju. Prema riječima njegovog prijatelja, Haris i dalje vjeruje da bi prodaja imovine i podjela zarade bila bolja stvar.

Preko sina Melina je saznala za Harisovu namjeru da proda vilu, što je kod nje izazvalo burne reakcije. Neminovno je da će morati obaviti razgovor i donijeti odluku o nekretnini. Haris je odlučan prodati vilu i vjerojatno neće lako odustati od te vizije, dok Melina vjerojatno želi vlasništvo nad kućom i želi nastaviti živjeti u njoj.

Oglasi - Advertisement