Ivona Negovanović Cuca, pjevačica koja je postala poznata zbog nagađanja o navodnoj vezi s pokojnim pjevačem Šabanom Šaulićem, ovih je dana otvorila novo poglavlje u svom životu.

Ivona Negovanović Cuca posljednjih se godina rijetko pojavljuje u medijima. Nakon što se udala, razvila je sklonost izoliranijem životu. Njezina je prisutnost na društvenim mrežama u najboljem slučaju sporadična, ali kada se angažira, oduševljava svoje pratitelje zadivljujućim snimkama iz svojih avantura i ljepotom prirodnog svijeta.

Mediji su često pisali o njihovoj povezanosti s glazbom, no ona se radije drži povučeno i ne privlači previše pažnje u javnosti.

Dok je Ivonu doživljavao kao kćer, njihov je odnos postao neukrotiv, pojasnio je Šaulić. Od tada su izgubili kontakt i nikada nisu bili u ljubavnoj vezi. Pogledajte u nastavku kako danas Cuca izgleda:

Poznata ličnost u svijetu narodne glazbe, Šaban Šaulić bio je nadaleko priznat kao talentirani pjevač. Tokom njegove blistave karijere publika i mediji su ga od milja zvali “kraljem narodne glazbe”.

Među njegovim opsežnim repertoarom, pjesme “Dođi da ostarimo zajedno” i “Dva galeba bela” hvaljene su kao remek-djela bez premca unutar folk žanra.