Dragan Marinković Maca, svestrani zabavljač poznat po ulogama showmana, glumca i voditelja, uspješno je stvorio mirno utočište za svoju porodicu izvan Beograda.

Nedavno su prvi pogledi na njegovu veličanstvenu vilu zabilježeni na videu. Maca je nakon ženidbe prije samo nekoliko godina sagradio obiteljsku rezidenciju u Batajnici, tridesetak kilometara udaljenoj od Beograda.


Ekipa “Paparaco Lova” posjetila je njegovo imanje i snimila prve fotografije zanosne Macine kuće i okućnice oko nje. Na savremen način konstruirao je sve elemente, pa tako i susjednu tvrtku.

Prema onome što možemo sakupiti, kuća se čini prostranom, osobito kada se gleda izvana, a najprivlačnije značajke nalaze se u prednjem dvorištu.

Mac je pomno dizajnirao svaki aspekt malog dijela u blizini ulice, od dobro njegovanog travnjaka omeđenog raskošnom ukrasnom ogradom do šarmantnog prisustva djetelina razasutih po njemu.

Posebnu pozornost izazvala je maketa crkve ispred kuće, kao i drugi ukrasni detalji na travnjaku, poput fontane. Osim toga, tijekom snimanja, ekipa je uhvatila gracioznu prisutnost njegove ljupke supruge, koja je opušteno šetala pse.