Jovana i Željko Joksimović u sretnom su braku već nekoliko godina. Vrhunac njihove ljubavne priče je njihovo troje djece – sin Kosta i dvije kćeri Srna i Ana. Dok se čini da je ovaj poznati par oduvijek zajedno, Jovanino srce bilo je privrženo drugome pet godina. Njezin bivši zaručnik bio je 15 godina stariji od nje, a Jovana je zaručnički prsten koji joj je poklonio nosila svega 15 dana. Naime ona je baš tada upoznala Željka i zaaljubila se u njega.

Jovana slovi za jednu od naših najatraktivnijih voditeljica, a u suprugu Željku otkrila je sve što je tražila. U jednom trenutku je vjerovala da je pronašla ljubav sa Aleksandrom Zeremskim, tadašnjim direktorom ove medijske kuće, kada su se upoznali na uredničkom druženju za Zabavni program BK televizije. Nakon razmišljanja, priznao je da mu je srce poskočilo čim ju je ugledao i da je njihova veza bila predodređena. Ozvaničili su to zarukama 2008. godine, no njihova je sreća bila prolazna. Jovana se s poduzetnikom rastala svega dva tjedna nakon zaruka. O raskidu njihove veze Aleksandar je kasnije pričao u intervjuu za magazin “Gloria”.

Tada je rekao da je odluka bila zajednička da naprave pauzu i povuku se iz zaruka. Oboje su se složili da bi bilo korisno dati jedno drugom prostora i dati prednost odmoru. Iako rastanak nikad nije jednostavan, on je prepoznao da je Jovana mlada žena koja želi osjećaj neovisnosti i slobode. Kao moderna osoba, ona želi uživati ​​u svemu što joj život nudi, a on je u tom nastojanju svesrdno podržava.

Jovana je svojevremeno započela ljubavnu vezu sa sadašnjim suprugom Željkom. U međuvremenu je Aleksandar Zeremski započeo ljubavnu romansu s pjevačicom Aleksandrom Radović. Zajedno su dobili kćer Ninu. Ipak, nekoliko mjeseci kasnije raskinuli su vezu. Razlog njihovog rastanka nije javno objavljen.

Oglasi - Advertisement