Anastasija Ražnatović, koja u javnosti slovi za jednu od najotmjenijih pjevačica, nije uvijek imala besprijekornu figuru. Nekada je Ražnatovićeva ishrana bila daleko od idealne, što je rezultiralo brzim debljanjem od 20 kilograma. Tada je za nju bio jako stresan period i utjehu je nalazila u hrani. U nedavnom intervjuu ispričala je svoj put do skidanja viška kilograma i postizanja svog idealnog izgleda, koji je trajao dvije do tri godine. Anastasija, inače Cecina kćerka, pokazala je izvrsnu pronicljivost u odabiru, što dokazuje i njezin odabir.

Tijekom puberteta Anastasia se suočavala s emocionalnim previranjima i tražila utočište u hrani. Zbog toga se udebljala nevjerojatnih 20 kilograma, zbog čega je morala preispitati svoju prehranu i težiti besprijekornom izgledu. U svojoj izjavi otkriva da je usvojila zdravije prehrambene navike tako što je iz prehrane izbacila nezdravu hranu i trudila se ne preskakati obroke. Njezina prehrana uglavnom se sastoji od kuhanih jela, a uglavnom se suzdržava od restorana brze prehrane.

Kad god pojedem nešto slatko, moj trenutni odgovor je da se uključim u trening kako bih brzo sagorjela kalorije. Nije potrebno spominjati da je održavanje dosljedne rutine vježbanja presudno za postizanje željenog fizičkog izgleda. Dijeta koju Anastasija Ražnatović slijedi kako bi postigla vitkiji i ravniji stomak je sljedeća:
Za doručak možete birati između dvije zdrave opcije. Prva opcija je zdjelica zobenih pahuljica prelivena svježim crvenim voćem. Druga opcija je porcija jaja kuhanih s raznim povrćem.

Za podnevni obrok možete si priuštiti tanjur pečenog brancina uz svježu zelenu salatu. Večerašnji obrok je ukusan potaž od bundeve. Anastasija preporuča koristan savjet za suzbijanje gladi: kad god osjetite napadaje gladi, pokušajte popiti čašu vode s limunom. Ovom praksom ćete se brže zasititi.