Nakon više od trideset godina, Svetlana Ceca Ražnatović napokon se pozabavila dijamantnom ogrlicom koju je nosila na gostovanju u Minimaxu, što je izazvalo niz nagađanja.
Kružile su glasine da je Željko Ražnatović Arkan stekao ogrlicu tako što ju je nezakonito uzeo tokom rata. Navodno se u emisiju javila žena i ustvrdila da joj je sestra na silu skinula ogrlicu s vrata. Međutim, pjevačica je oštro demantirala te navode i iznijela svoju verziju događaja.
Kolegica Jelena Karleuša opet se našla u mogućnosti da nešto kaže, što ju je natjeralo da svoje saznanje o ogrlici podijeli putem Instagram priče.
Nakon trideset godina šutnje, Ražnatović je konačno prekinula šutnju i objelodanila priču o zloglasno ukradenoj ogrlici, koja nam svima služi kao podsjetnik.
“Priča je krajnje mračna, s bezbrojnim ponavljanjima koja kruže. Najzabrinjavajući aspekt je njegova potpuna izmišljotina i potpuna laž. Nevjerocatno, još uvijek posjedujem ogrlicu do danas; njena izuzetna ljepota natjerala me da je zadržim.”