Melina i Haris Džinović, uprkos svim naporima, nisu uspjeli spasiti svoj brak. Nakon neuspješnih pokušaja, uključujući plan da posjete Maldive koji senije ostvario, naposljetku su donijeli čvrstu odluku da se rastanu.

Umjesto s pjevačicom, Haris je odustao i odlučio na put krenuti s njihovom kćerkicom, stvorivši tako priliku da zajedno uživaju gotovo dvije nedjelje.

Unatoč višestrukim naporima, svaki je pokušaj završio razočaranjem i može se smatrati neuspjehom. Postigli su zajednički dogovor da zajedno krenu na putovanje na Maldive, destinaciju koju obično biraju parovi koji traže okruženje koje potiče pažnju jedno prema drugome.

Međutim, Haris je odlučio odustati od tog putovanja. Nakon što je postalo jasno, nije bilo sumnje da pomirenje više nije opcija. Melina je pratila nasljednicu na putovanju gdje su se prepustili ugodnom razdoblju opuštanja, u potpunosti uživajući u dražima egzotičnog mjesta.

Prošlo je par godina od njihovog posljednjeg zajedničkog odmora, a od tada više nisu imali priliku otići na odmor zajedno. Prema pouzdanom izvoru iz porodice Džinović, svako je odabrao svoj put i krenuo svojim putem.