Omiljena glumica, poznata po ulozi Salvete u popularnoj seriji “Kursadžije”, u 52. godini života ostvarila je svoj životni san da postane majka, osvojivši publiku i srca svojom dopadljivom izvedbom.

Unatoč tome što ju je bivši partner ostavio tokom njezine trudnoće, on nije pokazao nikakav interes uključiti se u odgoj njihove kćeri Darije niti preuzeti roditeljske obveze.

“Nakon što je moj san konačno postao stvarnost, moj je partner izgubio svaku motivaciju. Od tada svatko od nas ide svojim putem. Ne vjerujem u prisiljavanje na roditeljstvo, pa mu ne zamjeram, ali ne mogu baš razumjeti njegovu odluku.”

Riječi su to bile glumice dok je pričala o ocu svog djeteta, koji je, kasnije ćemo saznati, znatno mlađi od nje. Unatoč tome što se bivši partner Ljiljane Jakšić u ovoj delikatnoj fazi odlučio odvojiti od situacije, umjetnica je ostala uporna i nepokolebljiva.

Ljiljanin život vrti se oko njezine kćeri, stavljajući je iznad svega. Ona ne smatra nijedan izazov nepremostivim kada je u pitanju Daria, jer ona služi kao njen krajnji izvor snage, inspiracije i vitalnosti.