Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, ima značajan razlog za slavlje nakon što je javno iskazao ljubav prema svojoj djevojci tijekom koncerta svoje majke.

Dok je folk diva sinu čestitala rođendan, proglasivši ga najboljim, jasno je dala do znanja da on zauzima najviše mjesto u njenom srcu. Njegov otac, Toni, ponovio je to mišljenje, otvoreno izrazivši radost i javno čestitajući njihovom nasljedniku.

Inače, dotjerani Marko vodi stil života usmjeren na zdravlje i bavi se svakodnevnom tjelovježbom, što je vidljivo iz njegove prisutnosti na društvenim mrežama. N

o, ono što je itekako privuklo pažnju javnosti je dosad neobjavljena fotografija na kojoj je s djevojkom, a koja je ove godine napokon podijeljena.

Nadalje, Marko je imao privilegiju prisustvovati zapaženom koncertu koji je organizirala Dragana Mirković u Areni, gdje smo mogli svjedočiti ne samo prisutnosti pjevačičinih nasljednika, već i Markove zagonetne odabranice.

Otkako se Marko pridružio društvenim mrežama, njegova popularnost vrtoglavo raste i plijeni pažnju žena zaljubljenih u njegov izgled.

Marku Bijeliću, koji ima 23 godine, obrazovanje je uvijek bilo na prvom mjestu. Vješto se kloni skandala i glasina, iako otvoreno prihvaća privlačnost glamuroznog načina života.