Jedna od najpoznatijih srpskih glumica koja ima bogatu karijeru ima takođe i uzbudljiv ljubavni život. Svetlana Ceca Bojković trenutno je zadovoljna u braku sa Slavkom Kruljevićem, iako iza sebe ima dva prethodna braka. Njena prva ljubav bila je Miloš Žutić, s kojim ima ćerku Katarinu. Tijekom produkcije emisije “Bolji život” susrela je Ljubomira Mucija Draškića u kojeg se zaljubila iako je još u zakonitom braku sa Žutićem. To je nešto što je glumica kasnije priznala.

Tijekom 1980-ih, moji brakovi su se malo preklapali. S Mucijem sam započela vezu prije razvoda od Miloša. Naša ljubav je bila toliko jaka da je prevazišla zakonske okvire, a ozvaničili smo je tek vjenčanjem 1990. Ceca je spomenula da je Muci iz prvog braka izašao na sličan način kao što je i ona iz svog.

I sama ugledna glumica izjavila je da se za prvog supruga udala na brzinu, navodeći svoju mladost i impulzivne sklonosti kao faktore koji su doprinijeli njihovom brzom spajanju. “S dvadeset i jednom sam se udala za osam godina starijeg Miloša. Nismo bili spremni na takvu obvezu u tom trenutku naših života. Dok su se naše društvene veze smanjivale, naš osobni odnos ostao je netaknut sve do Miloševe smrti 1993. u dobi od pedeset četiri godine”. To je bila istina unatoč činjenici da smo oboje otišli u nove brakove. Vrijedi napomenuti da je Miloš kasnije podlegao teškoj bolesti, dok je njen drugi suprug ostao dobrog zdravlja do kraja devedesetih.

Krajem devedesetih postupno je pao u stanje malodušnosti, koje se može opisati jedino kao prepuštanje beznađu života. Prije toga uvijek je izbjegavao posjete liječniku. Nakon bombardovanja poznanici su ga doveli u bolnicu “Sveti Sava”, gdje mu je dijagnosticirano oboljenje krvnih sudova. Svetlana Ceca Bojković javila je da je preminuo 2004. godine u 67. godini od srčanog udara.