Nakon osvojenog trećeg mjesta u finalu glazbenog natjecanja Zvezde Granda 24. lipnja, pjevač Semir Džanković potresen je velikim skandalom koji ga i dalje prati. Glazbenik Semir za vrijeme glazbenog natjecanja upustio se u izvanbračnu vezu s pjevačicom Gabrijelom Pejčev. Unatoč ovoj izdaji, Semirova žena odlučila se pomiriti i spasiti njihov brak, te su njih dvoje ostali zajedno do danas.Bez zadrške je govorio o svojoj izvanbračnoj aferi i izrazio želju da se taj događaj zaboravi, ističući da se on dogodio isključivo u prošlosti.

“Smatram to potpuno beznačajnim, potpuno nevezanim za stvar o kojoj se radi. Moj fokus je na sadašnjosti i budućnosti. U mlađim godinama sam se ponašao impulzivno, ali sam nakon sedam godina opametio i odlučio da se okušam u nekom drugom formatu. Zadovoljan sam svojim učešćem i rezultatima koje sam postigao”, rekao je Semir u razgovoru za Telegraf. Gabrijela je prije ulaska u reality show Farma govorila o pjevaču. Medijima je otkrila da je bila u ljubavnoj vezi s Semirom, međutim, kasnije je tu tvrdnju oštro opovrgnula. Semir, vidno potresen, prepričava događaje koji su se zbili prije Gabrijelinog ulaska na “Farmu”. Prema njegovim riječima, Gabrijela je izvijestila medije da su bili u aferi i da on zbog nje želi napustiti suprugu. To je izazvalo buru u medijima, rezultiralo najgorim mogućim naslovima koji su potresli Semirovu obitelj, a posebno kćer Sanelu.

Sanela je bila duboko pogođena situacijom, te je dane provodila opsjednuta neistinama koje je Gabrijela širila internetom. Njezina je tuga bila ogromna i bio je potreban veliki napor da je se utješi. Semiru je laknulo što on i njegova supruga imaju bezuvjetno poštovanje i povjerenje jedno u drugo, jer Sanela nijednog trenutka nije posumnjala u istinitost optužbi. Semir prepričava incident kako je Gabrijela lagala novinarima, žudeći za pažnjom i zbog toga spremnom uništiti njegov obiteljski život pritom.

Gabrijela je izjavila da je vidjela sve što je napisano o priči koja se dogodila prije gotovo desetljeće, ali nije imala komentara. Nije osjećala obvezu odgovoriti na bilo kakva pitanja u vezi s incidentom. Izrazila je svoju zbunjenost oko toga kako itko može uživati ​​u raspravi o tome i tko bi imao osobni interes u tome.Moj život je mir, samoća i harmonija. Dane provodim radeći, snimajući glazbu i živeći u miru. Što se tiče glasina koje kruže već gotovo desetljeće, nemam komentara. Ova priča je postala ponovo aktuelna nakon Semirovog uspjeha u muzičkom taakmičenju.