Tamara Vučić, prva dama Srbije, poznata je po tome što je uvijek našminkana kada izlazi van. Dosljednim pristupom modi, srazmjerno situaciji, supruga predsjednika Aleksandra Vučića nastoji biti osoba za primjer ženama svih generacija. Čini se da njezini napori nisu uzaludni.Kad god se Tamara pojavi, bilo da je riječ o modnoj reviji, izložbi, kazališnoj predstavi ili samo opuštenom ručku s kolegama, uvijek izmami divljenje onih oko sebe.

Mediji i šira javnost iznimno su zainteresirani za njezin modni smisao, ali i zadivljujući izgled koji ističe dnevnom ili večernjom kozmetikom.Tamara Vučić do sada je u javnosti uvijek bila našminkana. Nikada joj to nije bila nužna potreba, no kako je postala sve popularnija u domaćoj javnosti, točnije među ženama koje prate svaki njezin korak, odlučila je taj osobni aspekt otkriti putem društvenih mreža.


Prva dama Srbije je već neko vrijeme aktivna korisnica Instagrama. Njezin račun služi kao platforma za predstavljanje i promicanje kulturnih događaja, njezine zemlje na globalnoj sceni, raznih filantropskih pothvata, kao i vlastitog osobnog imidža. Na njezinoj Instagram stranici lako se može vidjeti gdje se Tamara nalazi, kulinarske kreacije, izbor garderobe, pa čak i njen prirodni izgled. Njezine nedavne objave prikazuju je bez ikakvih kozmetičkih poboljšanja poput pudera, maskare, sjenila ili ruža za usne.

Vidjeti Tamaru Vučić bez šminke zaista je prizor koji se ne smije propustiti. Njezina nedavna hrabra akcija privukla je široku pozornost i raspravu. Osim toga, mnogi su primijetili da posjeduje prirodnu ljepotu koja još više blista bez upotrebe šminke. Neki vjeruju da je ta radnja bila neophodna za njezin rast i razvoj. Dobila je niz komplimenata za svoj prirodni izgled.

Oglasi - Advertisement