Nebojša Glogovac, glumac koji je imao izvanredan talenat, preminuo je 2018. godine, a ni pet godina kasnije ne prestaje tuga zbog njegovog gubitka. Njegova poroodica, prijatelji i koelge i danas žaluju z anjim. Iza njega su ostala djeca: Gavrilo, Miloš i Sunčica, koja su mu bila velika radost. Sinovi Nebojše Glogovca stasali su u mladiće pod budnim okom majke Mine koja im je stalna podrška. Njihov otac, koji bi danas nedvojbeno bio ponosan na njih, jako nedostaje. Stariji sin Gavrilo Glogovac rođen je 1999. godine i živi privatnim životom daleko od očiju javnosti i medija, pa je o njemu vrlo malo podataka.

Glogovljev drugi sin, Miloš, rođen je 2001. godine i prije njegove smrti pojavio se u kulinarskom programu s ocem. Po uzoru na oca, Miloš je završio Petu beogradsku gimnaziju i upisao Fakultet dramskih umjetnosti. Ipak, naposljetku je odlučio nastaviti karijeru redatelja. Poznato je da su se Mina i Nebojša vjenčali 1996. godine, a kum na ceremoniji bio je Vojin Ćetković. Mina, koja je umjetnica, ostaje najveća zagovornica svojih sinova od smrti njihovog oca.

Uz voljene sinove Gavrila i Miloša, Nebojša Glogovac dobio je i kćerku Sunčicu. Rođena je 2016. godine u njegovom braku s Milicom Šćepanović, kojoj je bio privržen do posljednjih trenutaka. Kako je vrijeme prolazilo, mlada je djevojka izrasla u divno dijete koje sada ima pet godina.

Njezina sličnost s pokojnim ocem je nevjerojatna, kao što su mnogi primijetili. Unatoč brojnim obvezama na fakultetu iu privatnom životu, Miloš i Gavrilo ostaju uporni u opredjeljenju da Sunčici budu primarni izvor podrške i pozitivni uzori. Sunčica iduće godine kreće u vrtić, a unatoč pretrpanosti, braća uvijek nađu malo vremena za nju.