Neki ljudi teže da budu odlični u svim poljima svog života, ali ne shvataju često da neka polja nisu pod našom kontrolom, tj. bar ne u potpunosti koliko to želimo. TV voditeljica Sanja Marinković uspješna je u svim aspektima svog života, osim u romantičnim pothvatima, budući da je i dalje sama. Unatoč tome, otvoreno priznaje da ima česte zaljubljenosti, a zbog čestih putovanja napominje da u inozemstvu dobiva znatno više pažnje od udvarača.

S određenom svrhom prikriva svoju fascinaciju potencijalnim partnerima, nalikujući nepostojećim zmijskim nogama, i to s pedantnom namjerom.

Kada putujete u inozemstvo, očito je da muškarci češće prilaze. To služi kao dokaz da se njihov interes ne temelji samo na nečijoj slavi, već prije na privlačnosti koju netko posjeduje. Nije svatko svjestan svoje profesije. Često me pitaju: “Mogu li dobiti tvoj Instagram?” na što odgovaram: “Ne, ne Instagram”, jer bi to odmah otkrilo moje zanimanje. Umjesto toga, predlažem korištenje Whatsappa, jer imam mogućnost blokiranja neželjenih interakcija. O tome je Sanja govorila tijekom intervjua, ističući važnost očuvanja privatnosti.

Kada pojedinci svjedoče mojim postupcima na Instagramu, smatram potrebnim razjasniti i razjasniti razloge koji stoje iza mojih izbora. Čineći to, pojednostavljuje im stvari, dopuštajući im da udobno borave u stanju nesvjesnosti. Nedavno je iznijela svoje mišljenje o najuzornijem pojedincu u javnosti. Dozvolite da vam predstavim Acu Pejovića! Jako ga cijenim i duboko se divim njegovim izvanrednim kvalitetama. Posebno mi se sviđaju njegova živa energija i nepokolebljiva odlučnost. Kako vrijeme prolazi, on nastavlja zadivljivati ​​svojim iznimnim talentima, a njegov izgled postaje samo zadivljujući.