Mnogi od nas pa i slavne ličnosti sanjare o savršenom partneru ili partnerici. Prije nekoliko tjedana zanosna glumica Teodora Bjelica otvoreno je priznala da više nije u ljubavnoj vezi s Igorom Kojićem, Kebinim sinom, unatoč dosadašnjim nagađanjima o njihovoj privrženoj vezi. Tijekom svoje izjave jasno je dala do znanja da ne gaji loše osjećaje prema Igoru, već da su došli do točke u kojoj je njihova veza nestala. Zanimljivo, Teodora Bjelica već je pronašla utjehu i druženje u društvu još jedne osobe.

Atraktivna glumica nedavno se pojavila na svadbi pjevačice Marije Mikić u društvu nepoznatog gospodina, zbog čega su mnogi nagađali da je Teodora Bjelica utjehu potražila u nekom novom. Okupljeni novinari išli su čak toliko daleko da su se raspitivali o identitetu gospodina koji je bio u njezinoj pratnji, a ona se nije libila iskreno priznati istinu, unatoč nedavnim vezama sa sinom Dragana Kojića, Kebom.

Stigla sam sa svojim najboljim drugom, bez naznake partnera na vidiku, možda samo u dalekim sanjarenjima. Mogućnost susreta s idealnim gospodinom mogla bi se pojaviti neočekivano tijekom iznošenja smeća ili šetnje psa. Nikad se ne mogu predvidjeti takve pojave. Bjelica je, govoreći iz perspektive mladenke i mladoženje, podijelila svoje ambicije za svoje vjenčanje. Zamišlja intimnu ceremoniju, na otoku, samo s mladoženjom, njom i njihovim najbližim osobama od povjerenja.

U hirovitom dodiru sanja o razmjeni zavjeta bosa. Glumica dalje otkriva svoje planove da započne pjevačku karijeru, a priznaje da ne traži majčin savjet po pitanju glume zbog njihovih različitih mišljenja. Prema riječima glumice, njezina majka rijetko daje savjete, jer njihovi razgovori na poslu često dovode do nesuglasica. U tom kontekstu glumica otkriva svoju namjeru da se otisne u glazbene vode.