Ljubav ne zna za godine kaže stara poslovica, a današnja priča bi mogla biti i dokaz toga. Otkako se pridružila jednoj od hvaljenih televizijskih emisija na našim prostorima, Jelena Simić, zanosna voditeljica Slagalice, svojim zadivljujućim šarmom i upečatljivom ljepotom izaziva veliku pozornost. Naime, njezin osobni život, posebice njezin brak sa znatno starijim muškarcem, brzo je postao predmetom zanimanja. Jelena je svoju sreću otkrila prije mnogo godina kada je upoznala Dragana Simića. Dragan, koji je od nje stariji 18 godina, osim što je redoviti profesor i dekan Fakulteta političkih nauka u Beogradu, postao je i voditelj. S Draganom se Jelena snašla u majčinskoj ulozi i rodila kćerkicu Unu i sina Aleksu.

Jelena Simić, voditeljica Slagalice, dosljedno ističe duboku ljubav koja nju i Dragana spaja u braku. Osim toga, Draganu se divi zbog njegova iznimnog intelekta i britkog smisla za humor. Naš brak se temelji isključivo na vezama ljubavi. Dragan i ja zajedno smo izgradili svoj dom, podjednako dijeleći obaveze i radosti. Tijekom naše karijere nailazili smo na brojne prepreke koje su htjele narušiti naš uspjeh, ali smo ustrajali. Uvijek smo prednost davali snazi ​​i dubini naše naklonosti kao glavnom vodiču u našim životima. Kako je voditeljica emisije “Hello” svojedobno rekla, ljubav je jedino mjerilo koje je uistinu važno.
Dragan je izvor znanja bez premca, sličan čitavom zborniku informacija.

Moje je divljenje bezgranično zbog činjenice da imam privilegiju živjeti s tako inteligentnom i brzopletom osobom. Njegov humor je neprestan, iako je često usmjeren na moj vlastiti račun. Nadalje, on posjeduje neizmjeran izvor vitalnosti i suosjećanja, utjelovljujući kvalitete uzornog oca naše djece. S njim pored sebe, nalazim utjehu u relativno lakoj plovidbi kroz sva razočaranja. Ova nepokolebljiva podrška koju mi ​​pruža je neprocjenjiva. Čak su i moji prijatelji počeli cijeniti njegovu prisutnost, redovito me podsjećajući na njegovu potrebu. Jelena s ponosom tvrdi da ljubav prema suprugu ostaje žarka kao i onog dana kada su se prvi put upoznali, što potvrđuje i njezino često dijeljenje fotografija s dragim na raznim društvenim mrežama.

Prošle godine par je obilježio svoju trajnu ljubav tako što su napunili osamnaest zajedničkih godina. Fotografije snimljene tijekom njihovog obiteljskog odmora izazvale su nevjerojatan izljev pozitivnih odgovora. Jelenin blistavi osmijeh jasno odražava njezinu neizmjernu sreću i ispunjenje kao žene. Ne čudi što promatrači primjećuju kako ona doista blista u prisustvu svog partnera, naglašavajući njihovu duboku povezanost i neporeciv status srodne duše.