Transrodni ljudi se nalaze svuda u svijetu i sve su više prihvaćeni jer na zapadu vlada vjerovanje da čovjek treba da ima pravo promjeniti svoj spol ako to želi. Današnja priča pokazuje jedan slavni primjer u porodici slavne pjevačice. Cher se ponovno našla u centru pažnje javnosti zbog nedavnog razlaza od četrdeset godina mlađeg glazbenika Alexandera Edwardsa. Još jučer je ponosno objavila da ga je upoznala sa svojom djecom, a oni su bili oduševljeni što ponovno vide svoju zaljubljenu majku. Međutim, čini se da ljubav možda nije dugotrajan osjećaj u ovoj situaciji.

Ova kultna pjevačica majka je dvojice sinova. Iz braka s Gregom Allmanom ima sina Elijaha koji se također bavi glazbenom industrijom. Osim toga, iz svoje prethodne veze sa Sonnyjem Bonom, ima sina po imenu Chaz, koji je pri rođenju označen kao žensko, ali sada se identificira kao muškarac. Chaz, inače pisac, glumac i aktivist, nedavno je proslavio 54. rođendan, a vidljivo je da je njegov izgled s vremenom evoluirao. Tijekom svog života neprestano se borio s održavanjem zdrave tjelesne težine, no u jednom je trenutku doživio značajan i neočekivani gubitak težine koji je privukao pozornost na globalnoj razini. Međutim, nedavne fotografije prikazuju ga u izmijenjenom stanju, predstavljajući drugačiji fizički izgled.

Paparazzi su ga uspjeli uhvatiti nedaleko od njegove rezidencije u Los Angelesu dok je šetao uz svog vjernog psećeg pratitelja. Je li debljanje rezultat nadolazećeg glumačkog projekta ili je na njega utjecao produljeni period karantene?


Godine 2009. Chaz je donio odluku koja mu je promijenila život da se podvrgne promjeni spola. Izvješća pokazuju da je operacija izvedena u Beogradu. Tijekom jednog javnog nastupa, Chez je otkrio da je njegova majka u početku teško shvatila i prihvatila ovaj izbor. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, ona je svesrdno podržavala svoje dijete.