Često se desi da djeca slavnih ličnosti budu također jako poznati javnosti i da ih mediji sa svih strana dokumentiraju, iako nisu uradili ni blizu ništa relevantno kao roditelji u smislu da su snimali muziku, glumili u filmovima, igrali sport i slično. Aktualne vijesti vezane uz Viktora Živojinovića ne vrte se oko njegove nove ljubavne partnerice, ako je on doista ima. Čini se da je prilično vješt u prikrivanju takvih informacija. Postoji još jedna stvar koja je zaokupila našu znatiželju…

Plovidba obiteljskom jahtom po Jadranu omiljena je zabava sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Iako nije izrijekom naveo točnu lokaciju, fotografije jasno upućuju da se doista radi o Jadranskom moru. Ostaje neodgovoreno pitanje voli li više samoću ili društvo. Odgovor na ovo pitanje i nama izmiče. Bez obzira na to, Viktorov selfie, podijeljen na Instagramu, pokazuje njegov besprijekoran izgled.

Dugo se borio s viškom kilograma. No, uz pomoć primjerenih prehrambenih navika i dosljedne tjelovježbe, uspio je skinuti kilograme, čime je potpuno spreman dočekao nadolazeću ljetnu sezonu. Njegov nedavni dolazak na koncert njegove majke na Kalemegdanu mnoge je zaprepastio jer su ga jedva prepoznali.

Da je Viktor zadovoljan svježim izgledom, dodatno svjedoči i slika bez majice. Neosporno je da plijeni interes žena gdje god se pojavi. Trenutno se našao na jahti u koju su, kako se priča, Brena i Boba prije nekoliko godina uložili šest milijuna eura. Ovo plovilo je dugačko 30 metara i ima šest spavaćih soba. Ovo ekstravagantno plovilo, koje su uživali tijekom pandemije, popularna je diva opisala kao dar za dušu.