Duško Tošić slovi za nekoga tko ostaje nepokolebljiv u svojim izborima. Za razliku od većine pojedinaca, on uporno odbija dati bilo kakve izjave, iako vjerojatno ima jaku želju podijeliti svoje stajalište.

Duško Tošić doživio je dugotrajno razdoblje sreće, uživajući u cvatu karijere i skladnom obiteljskom životu uz Jelenu Karleušu, s kojom dijeli dvije kćeri Niku i Atinu.

Prema riječima njegove supruge Jelene Karleuše, čini se da je nogometna zvijezda nezadovoljna njegovim uspjesima i želi više.

“Kako kaže Duško, da se nije oženio mnome, čvrsto vjeruje da bi imao priliku igrati za Real Madrid. On smatra da nisam imala pozitivan utjecaj na njegovu karijeru.”

Jelena je i jasno dala do znanja da nije netko tko neodgovorno troši novac, rekavši da stalno ostvaruje pozamašne prihode. Nadalje, otvoreno je priznala kako voli izbjegavati biti sama s Duškom kod kuće.

U retrospektivi se rado prisjećao trenutka ispunjenog neizmjernom radošću. Tačnije, na Instagramu je ponosno pokazao video koji bilježi njegovu vještu akciju davanja gola, što mu je dirljiv podsjetnik na njegovu čežnju za ushićenjem koje donosi bavljenje sportom.