Snimka popularnog bosanskohercegovačkog pjevača Dine Merlina, na kojoj mladić na ulici pjeva poznati kafanski hit legendarnog Toma Zdravkovića, brzo je postala popularna na raznim online platformama.

U videu čovjek susreće Merlina dok šeta ulicom i nastavlja s njim dijeliti konkretnu pjesmu koju će izvesti ekskluzivno za njega. Čovjek je predložio: “Trebao bih otpjevati od Tome Zdravkovića.” Ohrabrujući, Merlin je uzviknuo: “Idemo, Toma!”

Dino je s odobravanjem ozario lice dok je slušao svog mlađeg kolegu, a na kraju razgovora pohvalio ga je iskrenim “Bravo”. Video je stekao ogromnu popularnost, a komentari gledatelja bili su nevjerojatno fascinantni. Video pogledajte ispod:

@kafanskisto Susret sa legendom! 🍻🔥 #balkan #balkantiktok #srbija #hrvatska #crnagora #viral #balkancover #kafanskisto #dinomerlin #kafanskovece #muzika #tiktok ♬ original sound – K A F A N S K I S T O

Nakon niza koncerata koje je bosanskohercegovački glazbenik organizirao, pojavila su se nagađanja o njegovom skorom nastupu u Sarajevu tijekom ljetne sezone.

Kako bismo razjasnili ove glasine, kontaktirali smo upravu Merlina. Novinarima su priopćili da ove godine, točnije u julu, ne planiraju koncert na Koševu, čime su opovrgnute špekulacije oko toga.