Svaka objava Kristine Mitrović na “Instagramu” izaziva neviđenu pažnju, a ljudi danima komentiraju njen izgled. Kćerka vlasnika Pink grupacije uživa u luksuzu kao malo ko u Srbiji i ne libi se da sve to pokaže i na društvenim mrežama. Modne sklonosti nasljednice “ružičastog” carstva nerijetko izazivaju burne reakcije, posebice kada su u pitanju odjevni predmeti koji koštaju tisuće eura i žene ostavljaju u čudu. Ove reakcije ponekad mogu biti vrlo intenzivne.

Osim cjelokupnim izgledom, Kristinine papuče zapele su za oko posebno upečatljive. Vidljivo je da su ove cipele moderne i udobne, jer ih Kristina često nosi. Upravo je na Instagramu osvanula fotografija Mitrovićeve kćeri u staloženoj odjeći koja uključuje i papuče luksuzne marke. Kasnije smo vidjeli da isti par nosi i ona dok se izležavala u društvu svog dečka Ilije, čijoj je kulisi bio privatni avion.

Dodatno, odjenula je ležerniji outfit, koji se sastoji od Gucci trenirke. Kristinine omiljene papuče imaju dvojaku privlačnost. Ne samo da su iznimne kvalitete, što je razlog njihove visoke cijene, nego su i estetski dopadljivi. Kombinacija bijelih i smeđih nijansi čini ih jednostavnim za kombiniranje s raznim odjevnim opcijama, uključujući haljine, suknje, kratke hlače, hlače, traperice, pa čak i trenirke.

Osim idiličnog života u luksuzu, koji je ovoga puta neizostavna tema, pozornost je posvećena i Kristininoj nedavno obnovljenoj aferi s dečkom Ilijom. Čini se da je njihova ljubav svakim danom sve jača, a on je njeguje kao nešto najdragocjenije na svijetu. Kristini luksuz nije stran, s obzirom na to da je njezin izabranik “kralja urana” i jedan od najmlađih milijardera na svijetu. Uz svakodnevne darove koji je vesele, Kristina uživa u glamuroznom životu koji uključuje raskošne odmore, pristup privatnom zrakoplovu i brojna vrhunska vozila s privatnim vozačima, uz vrhunsko osiguranje.