On je jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji koji je čini se još uspješniji kao producent. Više od četvrt stoljeća Dragan Bjelogrlić je u ljubavnoj vezi sa svojom partnericom Majom. Kao rezultat njihove veze, blagoslovljeni su s dvoje djece: sinom po imenu Aleksej i kćeri po imenu Mia. Nedavno smo dobili jedinstvenu priliku svjedočiti cijeloj obitelji na jednom mjestu. Ovaj značajan događaj omogućila je ekskluzivna projekcija najnovijeg filma Dragana Bjelogrlića “Čuvari formule”.

Bjelogrlić je poznat po tome što je poprilično zatvoren oko svoje partnerice s kojom ima sina i kćer. No, u intervjuu prije više od desetljeća i pol otkrio je kako je Maju nakon samo dva tjedna poznanstva doveo u svoj obiteljski dom u selo Baranda u Banatu. Nakon uzbudljive večeri u Beogradu, glumac je Maju u zoru odvezao u Barandu. Kad su stigli, parkirali su se ispod stabla, a on je pokazao prema kući i prostranom zemljištu, savjetujući joj da sve to obuhvati jednim pogledom. Dodao je: “Ako si pametna, ovdje će tvoja djeca rasti”.

Gradnju luksuzne kuće na kojoj bi joj pozavidjele i holivudske zvijezde predvodio je Bjela s obitelji. Javnost je imala priliku zaviriti u dio rezidencije u kojem je ljubav dominantna sila.  Bjelino utočište spokoja i ljubavi vrvi složenim ukrasima. Glumac je jednog zimskog dana okupio kolege u svom domu i tu prigodu ovjekovječio fotografijom koja je otkrila njegovu svakodnevicu.

Poznati Bjela i drugi vrhunski glumci prikupili su pozamašne pohvale na društvenim mrežama. Međutim, usred njihove buke, pažnju pratitelja privuklo je luksuzno i ​​prostrano prebivalište. Kuća je uređena modernim namještajem, a dominiraju raskošni zlatni i bež tonovi. Ono što je najviše privlačilo pažnju bio je antikni luster koji je cijeloj prostoriji dodao ekstravagantan štih. Ne samo da smo se mogli diviti raskošnom dnevnom boravku ikone Instagrama, već smo dobili i pristup njegovom privatnom uredu koji je rezerviran isključivo za poslovanje i održavanje sastanaka. Usred blaga u sobi nalazio se čvrsti stol izrađen od prirodnog drva, fotelja, lampa i laptop. Zidove je krasilo nekoliko skupocjenih slika i plakata.

Oglasi - Advertisement