Branka Nevistić, zanosna voditeljka, trenutno je među najbogatijim ženama u Srbiji, a napustila je svoje prethodno zanimanje. Branka Nevistić bila je poznato i zapanjujuće televizijsko lice, cijenjena zbog svog šarma, gracioznosti, elegancije i karizme. Njezina je popularnost bila neosporna, a ljepota bez premca. Godine 1995. započela je karijeru na BK televiziji. Nakon toga je prešla na Javni servis gdje je vodila “Dnevnik”. Također je bila voditeljica poznatog kviza “Piramida” u produkciji “Adrenalina”.

Nakon što je osvojila publiku kao jedno od najljepših lica na televiziji, preko noći je nestala iz javnosti. Odustala je od voditeljske karijere i odlučila se udati za Branislava Grujića, bogatog biznismena. Branka je majka Luke, kojeg je dobila s bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, koji je trenutno u braku s pjevačicom Anom Stanić. Luka je naslijedio očevu visinu i majčine zapanjujuće crte lica. Iako ne voli da se razmeće svojim izgledom, povremeno ga zateknemo uz Branku na njenom Instagram profilu.


Sadržaj koji prvenstveno dijeli na ovoj platformi društvenih medija sastoji se od fotografija snimljenih tijekom njezinih putovanja, kojih je u posljednje vrijeme bilo mnoštvo, diljem raznih zemalja diljem svijeta. Prošlo je već nekoliko godina otkako je Lepa Branka bila u bilo kakvoj voditeljskoj ulozi, a njen izostanak nesumnjivo su osjetili mnogi. Nakon udaje za poduzetnika Branislava Grujića 2014. godine izbivala je iz medijskih centara.


Brankino vjenčanje održano u Veneciji bilo je bajkovito. Prvi put je stala pred oltar, s četrdeset godina. Njezin suprug, uspješni poslovni čovjek i šef građevinske tvrtke sa sjedištem u Ženevi, bio je u braku dva puta prije. Unatoč tome, čini se da je vrlo zadovoljan svojim trećim brakom. Osim toga, ima sina iz prethodnog braka. Rijetkost je u današnje vrijeme svjedočiti paru koji djeluje jednako radosno i zaljubljeno kao prvog dana udvaranja. No, čestim dijeljenjem zajedničkih fotografija na popularnoj društvenoj platformi Instagram, čini se da je upravo ovaj par uspio održati tu razinu sreće i ljubavi. Živeći u prestižnoj beogradskoj četvrti, Branka je potpuno posvećena svojim obiteljskim dužnostima i njeguje svoj život s njima. Jasno se vidi da Branka uživa u svakom trenutku svog sadašnjeg posla, pa se može zaključiti da ne čezne za prijašnjim poslom. S 52 godine Branka je jedna od najomiljenijih voditeljica u Srbiji, a mnogi tvrde da izgleda spektakularnije nego ikad prije. Šta vi mislite o ovome?