Nakon 15 godina braka, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u tri su stali na “Ludi kamen”. Prvi put bio je dio emisije, drugi posjet u stvarnom životu, a treći posjet za potrebe snimanja. Omiljeni glumački dvojac nije bez opravdanja često uspoređivan s Milenom Dravić i Draganom Nikolićem. Ove dvije osobe izdvajale su se od svojih vršnjaka prirodnim šarmom, upečatljivim izgledom, iznimnim talentom i što je najvažnije željom za normalnim životom. Služili su kao primjer profesionalnog i emocionalnog partnerstva. Unatoč statusu celebrityja, rijetko su javno govorili o svojoj vezi, pa su svoju intimu pomno čuvali od očiju javnosti.

Prema svim dostupnim iskazima, čini se da Sloboda i Vojin idu sličnom putanjom. O njihovom braku nije poznato mnogo detalja, budući da u intervjuima izbjegavaju razgovarati o svom privatnom životu. Povremeno iznose i poneki uvid u zajedničko vrijeme te kako su odgajali svoje kćeri blizanke Veru i Milu. Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. godine na snimanju filma “Zona Zamfirova”. Kruševljanin Ćetković igra kujundžiju Manu, a deset godina mlađa Leskovčanka Mićalović sluškinju Vasku. Unatoč tome što nisu bili izravni partneri u filmu, vrijeme koje su proveli zajedno bilo je dovoljno da zapali iskru koja je na kraju prerasla u romansu. Nedugo nakon toga, njih dvoje su prekinuli dotadašnje veze. Jedne ljetne večeri 2004. godine započeli su svoje romantično putovanje koje je kulminiralo njihovim brakom četiri godine kasnije.

Trenutak kad sam je ugledao zauvijek mi je urezan u sjećanje. Bili smo usred snimanja, a ona je bila studentica, nešto što me nikad prije nije zainteresiralo, pogotovo zato što su većina bile žene. Međutim, prošlo je nekoliko dana i snimatelj me pozvao da nešto pogledam. Vidio sam je jednostavno kao potencijalnu članicu filmske ekipe, bez ikakve predstave o njenom fizičkom izgledu ili ikakvih misli da je privlačna. Riječima je glumac ispričao svoj prvi susret s njom.


Nakon šest godina konačno su se vjenčali na privatnom vjenčanju u hramu “Sv. Vasilija Ostroškog” u Beogradu. Mlada Sloboda odjenula je vjenčanicu koja oduzima dah popraćenu dugim velom ukrašenim složenim vezom. Unatoč izostanku skandaloznih naslova u posljednjih 15 godina, postoje pojedini tabloidi koji povremeno objavljuju tekstove kako bi podigli nakladu i tvrde da je brak ovog para na raspadu. To je unatoč činjenici da je par stalno radio zajedno na projektima koji su dobili visoke ocjene, što ukazuje na to da je njihovo partnerstvo još uvijek snažno. Iako ih mediji stalno razvode njihova ljubav odoljeva svim izazovima.