Aleksandra Prijović s nestrpljenjem je izrazila iščekivanje ponovnog iskustva boravka u drugom stanju. Prilikom gostovanja kod Svetlane Ražnatović, Aleksandra Prijović otvoreno je izrazila želju da još jednom ostane trudna, ali i svoju skrivenu želju za kćerkicom.

“Kad bih mogla birati, radije bih imala kćer. Međutim, najvažnija je briga da se dijete rodi zdravo i uspješno, da sve bude u skladu s očekivanjima.” Ovo je bio iskren odgovor Aleksandre.

Za podsjećanje, vrijedi napomenuti da je Aleksandra Prijović u sretnom braku s Filipom Živojinovićem od 2018. godine, a njihov preslatki sin Aleksandar na svijet je stigao prije četiri godine.

Aleksandra Prijović je tijekom gostovanja u jednoj emisiji iznenađujuće otkrila da njen suprug Filip ima sklonost pričanju u snu.

Aleksandra je ispričala kako je njen san uz Filipa miran i neometan hrkanjem. Međutim, spomenula je da se on povremeno upusti u razgovor u snu. Njegovi razgovori u snu često su ispunjeni smijehom i primjedbama, iako je priznala da obično ne čuje što govori.