Dok Aleksandra Prijović uporno postavlja nove rekorde na koncertnoj sceni, njezin suprug Filip Živojinović ima suprotne vizije, različito postavljajući prioritete karijera.

Tokom njihovog zajedničkog boravka u Americi, iskoristio je priliku za razgovor sa svojom suprugom, izrazivši želju da se aktivno pozabave rađanjem drugog djeteta nakon što se turneja završi.

Filipovo izlaganje ostavilo je Aleksandru u šoku, natjeravši je da mu priopći da trenutno ne razmatra njegovu ideju. Umjesto toga, fokus joj je na nadolazećim koncertima i stvaranju novih pjesama koje namjerava snimiti.

Filip je, pak, nešto oštrijim tonom iznio svoje mišljenje, rekavši da bi se pjesme mogle staviti na čekanje te istaknuo koliko je važno ravnopravno tretirati njihovo prvo i drugo dijete.

Na pomalo šaljiv način čak je spomenuo mogućnost povlačenja i uskraćivanje podrške njezinoj karijeri ako mu se želje ne ispune. Po povratku iz Amerike, Prija je obavijestila porodicu, na što se Brena ubacila i savjetovala Filipu da će Aleksandrina mladost omogućiti da se lakše prilagodi životu u drugoj državi.

Brena je istakla važnost poštovanja publike i pozvala Aleksandru da se fokusira na svoje turneje i pjesme. Iako je Filip možda spustio loptu, jasno je dao do znanja da će iduće godine i Aleksandra i on nastojati donijeti sreću podijelivši neke uzbudljive vijesti.