Krstan, najmlađe dijete Veljka i Bogdane Ražnatović, tek je nekoliko mjeseci na ovom svijetu. Unatoč svom dobu već je prikupio značajan broj pratitelja na društvenim mrežama, gdje često dobiva komplimente zbog svoje neosporne ljupkosti. Uzrok neizmjerne sreće njegove obitelji nedvojbeno je njegova zasluga. Snimke simpatičnog mališana brzo podijele sa svijetom, a rijetko propuštaju priliku pohvaliti se njegovim nevjerojatnim napretkom.

Fotografiju voljenog unuka prvo je podijelila ponosna baka Ceca. Time mu je iskazala neizmjernu naklonost te otkrila i koliko je zgodan. Sada je i brižni otac podijelio istu fotografiju, pokazujući kako uživa u obiteljskom životu i roditeljstvu. Lako bi se moglo reći da uživa u tim ulogama.

Krstan, četveromjesečno dojenče, većinu vremena provodi spavajući, kao i svako drugo dojenče njegove dobi. Također se čini da uživa u držanju i obožava društvo svoje obitelji, što dokazuje njegova vesela narav kada je okružen voljenima. Krstan je sada svima uporodici Ražnatović ali i Rodić najveća zanimacija i svi se oko njega okupljaju.

Čini se da je Krstan najsretniji kada ga   zagrli stariji brat. Osim toga, uživa kada ih drže majka, tata i baka, kao i svi drugi rođaci unutar njihove opsežne obiteljske jedinice, koji se sada vrte oko djeteta, čineći ih središnjom točkom svojih aktivnosti. Krstan, mlađi potomak Veljka i Bogdane Ražnatović, nevjerojatno liči na starijeg brata. Ne može se poreći da će, poput Željka, i Krstan izrasti u pravog zavodnika. Cecin unuk uspio je pokupiti simpatije obožavatelja koji prate na društvenim mrežama  baku, oca i majku. Jednoglasno se slažu da je njegova fotografija nešto najsimpatičnije što se danas može sresti.