Fenomen Barbiemanije postigao je globalnu dominaciju, s filmom usredotočenim na voljenu lutku koja ruši rekorde kino blagajni i ružičastom bojom koja prožima svaki aspekt našeg okruženja. Viralni Barbie filter zaludio je društvene mreže, osvojivši korisnike diljem svijeta, uključujući i prvu damu Srbije Tamaru Vučić, koja nije mogla odoljeti njegovoj privlačnosti.

Neizvjesno je je li se Tamara u djetinjstvu igrala Barbie lutkama. Ipak, sada jako voli provoditi vrijeme na svom Instagram profilu, gdje je nedavno posjetila Barbieland. Ova aplikacija funkcionira tako da određuje koja Barbie najbolje odgovara fizičkim karakteristikama pojedinca, poput boje kose i očiju. Određuje hoće li nalikovati legendarnoj plavuši Barbie ukrašenoj glamuroznom garderobom s ružičastim detaljima ili nekoj od njezinih družica.

Tamara je napisala izraz “Prepusti se toku” uz fotografiju koja prikazuje zadivljujuću brinetu koja joj nevjerojatno nalikuje. Ova se sličnost proteže izvan fizičkog izgleda kako bi obuhvatila zajednički osjećaj za modu: smeđe hlače, precizno uklopljen bež sako i nježnu ružičastu košulju koja je u skladu s cjelokupnom estetikom. Što mislite o ovom prikazu prve dame u Barbie izdanju?


Prije samo nekoliko dana ugledali smo je u svježem ljetnom izgledu. Nedvojbeno, kao i većina pojedinaca, ona pronalazi veliku radost u najtoplijem godišnjem dobu jer joj omogućuje da uživa u ljepoti prirode. Bilo na moru, u planinama ili bilo gdje pod vedrim nebom, utjehu pronalazi u zagrljaju ljetne sezone. “Prigrlite sjaj, odišite toplinom, utjelovite privlačnost: postanite esencija ljeta. Bile su to njezine riječi, izgovorene ispod slika živahnog postojanja, ukrašena u slikovitoj bijeloj haljini i zaklonjena od sunca slamnatim šeširom. Tamara je osoba koja je nadaleko poznata po svojim stajlinzima.