Unatoč tome što je jedna od najpoželjnijih i izdašno plaćenih pjevačica, Rada Manojlović uspjela je izbjeći privlačnost slavne osobe i zadržati skromno i nepretenciozno držanje. To dokazuje njezin način života i činjenica vrijedna pažnje da je jedna od rijetkih osoba u svom poslu koje izbjegavaju luksuzne marke. Tijekom gostovanja na TV Prva, Rada je prokomentirala svoje kolegice kojima je ulaganje u garderobu prioritet nego gomilanje pravog bogatstva.

“Vjerujem da su popustili pod utjecajem okoline. Moram pojasniti da sam i ja iskusila takve pritiske. Cijenjene kolege, renomirane osobe, upozorile su me, ne možete se isto predstavljati na televiziji ili u zračnoj luci. Savjetovali su mi da početnu značajnu zaradu uložim u nabavku torbice “Chanel” ili bunde, bez obzira na njihovu praktičnost”.


Od početka svoje karijere bila je svjesna da se većina pjevača prilagođava unaprijed definiranom imidžu i stilu, kako je oštroumno primijetila. “Drugi su me savjetovali da mi je bitno da posjedujem određene statusne simbole, poput “Rolex” sata. Čak su mi predložili da razmislim o ugradnji silikonskih implantata ili drugim estetskim zahvatima. Kao osobi koja cijeni svoje unutarnje kvalitete, bilo mi je teško shvatiti ideju da bi vas ljudi trebali voljeti samo na temelju vašeg izgleda. Vjerujem da je važno ponuditi nešto više od puke površinske ljepote. Smatram da je zbunjujuće kada pojedinci daju prednost površnosti nad sadržajem. Kad bih se stalno bavila modnim odabirom kako bih impresionirala druge, bila bih preopterećena” – priznala je Rada, govoreći kao netko tko je blizak njihovom ocu.

“Imate li ideju koja je cijena ove haljine na meni? Nije ni dvije tisuće dinara. Moja sestra mi ju je zapravo kupila preko interneta, a mislim da je platila 1.800 dinara. Osobno smatram da me ne definiraju stvari, nego ih ja definiram. Ključno mi je da se osjećam udobno i samouvjereno u tome što god obučem. Kolika je vrijednost skupog outfita ako nemam energije za dvoje. sat vremena? Hoće li me publika stvarno htjeti vidjeti na pozornici s torbom? To bi bila slika bez ikakvog značaja”, zaključila je Rada Manojlović, cijenjena ličnost poznata po glasu i iskrenosti. Ove njene stavove su pozdravili i nejni obožavatelji.