Mnoge estradne zvijezde su iskoristile ljeto i visoke temperature da se odmore na luksuznim destinacijama. Željni su da maksimalno iskoriste ljetnu sezonu kada je turizam na vrhuncu na obalama Crne Gore i Hrvatske. Ovo je vrijeme kada su primorske destinacije prepune posjetitelja, uključujući i one željne muzike i zabave. Kao rezultat toga, neki izvođači održavaju svoje ljetne nastupe i osiguravaju datume, potpuno svjesni velike potražnje za njihovim uslugama tokom ovog perioda.

Broj posetilaca u prošlogodišnjoj sezoni označio je istorijski maksimum za ova područja, dajući nadu za uspešnu godinu koja je pred nama. Aca, Ceca, Jelena, Lukas i ostali članovi lokalne muzičke zajednice već uveliko održavaju nastupe za leto, koje je najprometnije i najunosnije vreme za zabavljače.

Nedavnoponovno pojavljivanje na estradnoj sceni Ane Kokić privuklo je veliku pažnju. Nakon pauze u muzičkoj industriji, njen Instagram nalog je privukao značajnu pažnju. Ana Kokić je prošla kroz buran period, pre svega zbog ličnih poteškoća, a pre svega zbog razvoda od Nikole Radejna, istaknutog srpskog vaterpoliste. Njihovo razdvajanje bilo je puno napetosti, što je dovelo do nekoliko incidenata koji su zahtijevali intervenciju policije.

Nedavno su se pojavile fotografije na kojima Ana Kokićgrli jednog muškarca nepoznatog javnosti. Slika je izazvala mnogo spekulacija i komentara u vezi sa identitetom njenog novog partnera. Uprkos radoznalosti mnogih, Ana Kokić je odlučila da taj aspekt svog privatnog života zadrži tajnim i uzdržala se od izjava. Ovo je samo izazvalo interesovanje i javnosti i medija, kao što je uobičajeno u pričama koje osvajaju široku publiku. Bez obzira na identitet muškarca, možemo se samo nadati da je Ana pronašla zadovoljstvo u svojoj novoj vezi i konačno pronašla mir koji zaslužuje.Mnogi su u komentarima davali pjevačici podršku.